Haemme käsityöalan vastaavaa neuvojaa Taitokeskus Ouluun

13.6.2017

Vastaava neuvoja

Taito Pohjois-Pohjanmaa ry on osa valtakunnallista Taitojärjestöä. Yhdistyksen keskeisenä tehtävänä on käsityökulttuurin ja elinkeinojen edistäminen yhteistyössä alueen yrittäjien ja muiden toimijoiden kanssa.

Tärkeänä osana toimintaa on monipuolinen käsityötaitojen ja -kulttuurin ylläpitäminen. Yhdistyksen päätoimipaikka sijaitsee Oulussa rautatieasemalla, entisessä asemaravintolassa. Toimipaikassa sijaitsevat Taito Shop Maakari, kahvila, kurssi- ja toimistotilat sekä Taitokeskus Oulu.

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen henkilöä, joka osaa erilaisia käsityötekniikoita, neuvoa ja ohjata sekä työskennellä eri-ikäisten henkilöiden kanssa. Hallitset erityisesti kankaankudonnan kaikki vaiheet. Olet tiimityöskentelijä ja ennakkoluuloton käsityöneuvonnan kehittäjä. Lähestyt ihmisiä avoimesti ja rohkeasti. Pidät myyntityöstä ja sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta. Tartut rohkeasti muuttuvaan työkenttään ja toimit tarvittaessa myös eri paikoissa. Arvostamme markkinointi- ja viestintäosaamista sekä kykyä työskennellä tarvittaessa myös englannin kielellä.  Edellytämme artenomitutkintoa tai vähintään artesaanitutkintoa tai vastaavaa ja alan työkokemusta sekä halukkuutta sitoutua työhön.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä käsityön ympärillä taitavassa ja innokkaassa tiimissämme. Palkkaus määräytyy neuvonta-alan työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa 15.8. tai sovitusti.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 9.7.2017 mennessä Taito Pohjois-Pohjanmaa ry:n toiminnanjohtaja Elina Seppäselle sähköpostitse osoitteeseen toimisto(a)taitopohjoispohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen: Taito Pohjois-Pohjanmaa ry, Elina Seppänen, Rautatienkatu 11 b, 90100 Oulu.

Lisätietoja 15.6. (klo 11-16), 21.6. ja 30.6. puh. 040 3522500.