KEVÄTKAUDEN KURSSIT PÄIVITTYVÄT VIIKOLLA 1/2018

KANSALLISPUKUKURSSI TAITOKESKUS OULU

TYKKIMYSSYJÄ JA MUITA KANSALLISPUKUJEN OSIA  -kurssi jatkuu kevätkaudella 

Tykkimyssy on länsisuomalaisten kansallispukuje n päähine, josta on tullut suosittu juhlapäähine sitä mukaa, kun tietous alkuperäisestä pukeutumisperinteestä ja tekemisen tavoista on lisääntynyt. Kurssilla on myös mahdollisuus perehtyä kansallispukuun kuuluvien eri osien valmistukseen.

Voit ilmoittautua mukaan yksittäisille kurssikerroille erikseen, mutta tykkimyssyjen valmistuksen aloittavien on tarpeellista olla mukana ma 25.9. jolloin katsotaan myssyjen mallit ja materiaalit. Kaikilla kurssikerroilla voi tulla aloittamaan tai jatkamaan mitä tahansa kansallispuvun osaa. Ilmoittautumisen yhteydessä saat tiedot varausmaksun suorittamisesta.

Kurssiosallistumisen varaus tehdään maksamalla kurssimaksu viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua, jolloin saat myös opettajan tiedot lähettääksesi etukäteistietoa omista tavoitteistasi ja tarpeistasi. Kurssin ohjaaja Leena Korpi.

Hinta: 65€/4 kertaa. Jäsenhinta: 55€/4 kertaa. Yhden kerran osallistuminen 20€ ja jäsenet 15€. Ilmoittaudu täällä.

PERINNEKÄSITYÖKURSSIT

KASTETUT KYNTTILÄT  La 16.12.2017 klo 10-14. Luo tunnelmaa kotiin jouluksi itse kastetuilla kynttilöillä! Valmistamme 15 kpl, noin 20 cm pitkää kynttilää/osallistuja. Hinta 20€ /Jäsenhinta 15€. Materiaalimaksu 20€. Ilmoittaudu täällä. 

TAITOKURSSIT

VALOTALO To 14.12. klo 16-20. Verkosta ja paperimassasta valmistuu jouluksi kaunis rakennus, joka valaistaan led-valoilla. Osallistujat suunnittelevat itse talon muodon ja koon. Talo dipataan paperimassavedessä ja kuivuminen kestää seuraavaan päivään. Ota mukaan kurssille työhanskat tai käytöstä poistetut nahkahanskat. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Hinta: 20€. Jäsenhinta: 15€. + materiaalit alk. 15€. KURSSI TÄYNNÄ, ILMOITTAUDU VARAPAIKALLE. Ilmoittaudu täällä. 

023

  

KURSSIEN ILMOITTAUTUMISET JA MAKSUT

Kurssille osallistumisesta voi tehdä varauksen Johanna Lumilalle: p. 040 515 6100 (puhelinilmoittautumiset ma–pe kello 10–16) johanna.lumila(a)taitopohjoispohjanmaa.fi tai tällä lomakkeella. Voit myös varata paikkasi kurssille Taito Shop Maakarissa (p. 040 352 2082 ma–pe kello 10–18, la 10–15).

Ilmoittaudu kursseille etukäteen. Lauantaina järjestettäville kursseille ilmoittautuminen edeltävänä maanantaina kello 14 mennessä ja torstaina järjestettäville kursseille viimeistään edeltävänä perjantaina kello 16 mennessä.  Kurssilaiset otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Taitokurssien alaikäraja on 15 v., mikäli kyseessä muu kuin lapsi-aikuinen-kurssi. Aikuisen seurassa alaikäraja 7 v.

Peruuttaminen tulee tehdä viimeistään viikko ennen kurssin ilmoitettua alkamispäivää. Mikäli peruuttamista ei tehdä tai se tehdään myöhemmin kuin edellä on mainittu peruuttamisesta, koko kurssimaksu veloitetaan.  Jos kurssi ei toteudu esim. vähäisen osallistujamäärän vuoksi, ilmoitamme siitä osallistujille etukäteen.

Haluatko jatkossa saada sekä kurssikalenterin sähköisesti että uutisia toiminnastamme? Liity postituslistallemme täällä, niin saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen, jossa kerromme tulevista tapahtumista sekä Taito Shop Maakarin tarjouksista. Kurssikalenteri julkaistaan kaksi kertaa vuodessa ja lähetämme sen postituslistalla oleville elokuun ja tammikuun alussa. Liity nyt ja pysyt menossa mukana!