SYKSYN 2018 KURSSITARJONTA TAITOKESKUS OULUSSA.

TIESITHÄN, ETTÄ VOIT ILMOITTAUTUA MUKAAN SINUA KIINNOSTAVILLE KURSSEILLE JO KESÄLLÄ.

 TAITOKURSSIT ELOKUU 2018

 minikehys

Kirjontaa Minikehyksessä To 16.8. klo 18-21 Taiteiden Yön työpaja Taitokeskus Oulussa. Tule mukaan kirjomaan  itsellesi tai ystävälle ihastuttava koru! Non-Stop työpaja. Ei ennakkoilmoittautumista! Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Osallistuminen tarvikepaketin hinnalla. Lue lisää tapahtumasta lähempänä ajankohtana täällä.

terhosäilytin

Terho -säilytin La 18.8. ja la 25.8 klo 10-14 Tekemisen Iloa 2018 -malliston uusin japanilaishenkinen säilytin valmistuu kahden kerran kurssilla. Valittavanasi on kolme kokoa ja useita kankaiden värivaihtoehtoja. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Hinta: 40€/jäsenhinta 35€ + materiaalit käytön mukaan. Ilmoittaudu mukaan täällä.

makramee

Makramee sisustuksessa To 23.8. klo 15-19 Pientä tai suurta, värikästä tai hillittyä. Makramee-solmeilussa kaikki käy! Kurssilla voit valmistaa erikokoisia seinätekstiilejä, amppeleita tai muita seinä- tai kattokoristeita. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Malli- ja väritoiveet ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta: 20€/jäsenhinta 15€  + materiaalit alk. 15€. Ilmoittaudu mukaan täällä.

TAITOKURSSIT ELO-SYYSKUU 2018

Kuvansiirtoa ja Kirjontaa To 30.8. ja to 6.9. klo 15-19 Ensimmäisellä kurssikerralla siirretään omavalintaiset kuvat kankaille. Toisella kerralla koristellaan kuvat kirjontapistoilla. Kahden kerran kurssi. Kuvat toimitetaan viikkoa ennen kurssia Taitokeskus Ouluun. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Hinta: 40€/jäsenhinta 35€  + materiaalit alk. 10€. Ilmoittaudu mukaan täällä.

kalkkimaali

Kalkkimaalikurssi La 8.9. klo 10-14 Tule opettelemaan maalausta kalkkimaalilla! Ota mukaasi pienikokoinen huonekalu, (jakkara tai muu pieni puuesine), ja uudista se nopeasti kuivuvalla maalilla! Käsittele esine vielä vahalla tai lakalla. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Hinta: 20€/jäsenhinta 15€ + materiaalit käytön mukaan. Ilmoittaudu mukaan täällä.

kehyskudonta

Kehyskudontaa La 15.9. klo 10-14 Kehyskudonta on kaikessa helppoudessaan tavattoman palkitsevaa puuhaa. Valmista pienikokoinen seinätekstiili tai kaulakoru. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Hinta: 20€/jäsenhinta 15€  + materiaalit alk. 10€. Ilmoittaudu mukaan täällä.

kirjottukassi

Kirjottu Kassi To 13.9., to 20.9. ja to 27.9. klo 15-18 Kirjo kassi kierrätyshuovalle. Käytä kirjontaan valmista mallia tai suunnittele kuvio itse. Kurssin aikana opit kirjomaan solmupistoja, laakapistoja, varsipistoja ja jälkipistoja. Kolmen kerran kurssi. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Hinta: 45€/jäsenhinta 40€ + materiaalit alk. 10€. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Pipojen Ompelupaja La 22.9. klo 10-14 Osallistu “Ihan Pipona Päivän” -ompelupajaan, jossa valmistat pipon itsellesi tai koko perheelle! Pipon kaava kuuluu kurssin hintaan. Kankaat Taito Shopin Roo POP UP:ista! Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Hinta: 18€/jäsenhinta 15€ + materiaalit käytön mukaan. Ilmoittaudu mukaan täällä.

opintokeskussivisKurssimme ovat Opintokeskus Siviksen tukemia!

Lastenvaatteiden ompelun peruskurssi La 29.9 klo 10-15 ja su 30.9. klo 12-17 Roo POP UP -myynnin yhteydessä järjestettävä ompelukurssi. Käytämme peruskaavoja. Ei kaavojen muokkausta. Kaavat kuuluvat kurssin hintaan. Kurssilla saat kaavat lasten paitaan, housuihin ja mekkoon. Viikonloppukurssi. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Hinta: 45€/jäsenhinta 40€ + materiaalit käytön mukaan. Ilmoittaudu mukaan täällä.

TAITOKURSSIT LOKAKUU 2018

Sukkalankkukurssi La 6.10. klo 10-14 ja to 11.10. klo 15-19 Tämä on todella hauskaa puuhaa. Maalaa valkoinen neuloskappale haluamallasi kuviolla tai kirjoita salainen viesti, käsittele värit pysyviksi. Kuivaa neulos, pura langaksi ja neulo sukat, lapaset tai huivi. Kahden kerran kurssi. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Hinta: 40€/jäsenhinta 35€  + materiaalit alk. 10€. Ilmoittaudu mukaan täällä.

hopeatyönperusteet

Hopeatyön Perusteet La 13.10. – la 10.11. klo 10-15 Kurssilla valmistat koruja perinteisin käsityömenetelmin. Tekniikoihin kuuluu sahaus, taonta, veivaaminen, filssaaminen, punominen ja juottaminen. Suunnittele omat yksilölliset korusi ammattilaisen ohjeistamana. Kolmen kerran kurssi/yht. 15 tuntia. Kurssin ohjaus Annukka Pitkänen. Hinta: 80€/jäsenhinta 75€ + materiaalit käytön mukaan. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Makramee sisustuksessa To 18.10. klo 15-19 Pientä tai suurta, värikästä tai hillittyä. Makramee-solmeilussa kaikki käy! Kurssilla voit valmistaa erikokoisia seinätekstiilejä, amppeleita tai muita seinä- tai kattokoristeita. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Malli- ja väritoiveet ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta: 20€/jäsenhinta 15€  + materiaalit alk. 15€. Ilmoittaudu mukaan täällä.

kirjotturakkaus

Kirjottu Rakkaus To 25.10. ja to 8.11. klo 15-18 Kirjo kauneimmat muistosi kankaalle. Tuo valokuva tai vaikka lapsen piirustus mukaasi ensimmäisellä kerralla, siirrämme kuvan kankaalle ja lisäämme kuvaan kirjonnan avulla yksityiskohtia ja tunnelmaa. Kahden kerran kurssi. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Hinta: 40€/jäsenhinta 35€  + materiaalit alk. 10€. Ilmoittaudu mukaan täällä.

TAITOKURSSIT MARRASKUU 2018

Lasiamppeli valolle tai kasville To 1.11. klo 15-18  Valmista makrameeamppeli kirkkaalle lasiselle pallokulholle. Sujauta kulhoon ilmakasveja tai led-valosarja. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Hinta: 20€/jäsenhinta 15€ + materiaalit 18€. Ilmoittaudu mukaan täällä.

suomalainensashiko

Suomalainen Sashiko To 15.11. ja to 22.11. klo 15-19  Sashiko-kirjonta on vanha japanilainen työtapa, jossa kaksi kangaskerrosta liitetään yhteen lyhyillä etupistoilla. Suunnittele oma kuviosi tai käytä valmista mallia. Kahden kerran kurssi. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Hinta: 40€/jäsenhinta 35€  + materiaalit alk. 10€. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Lasihimmeli La 24.11. klo 10-14 tai su 25.11. klo 12-16 Himmelin valmistaminen voi parhaimmillaan olla rauhoittavaa ja meditatiivista! Tule mukaan tälle rentouttavalle kurssille, jolla voit valmistaa upeat lasiset himmelit jouluksi omaan  kotiin tai lahjaksi ystäville. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Hinta: 20€/jäsenhinta 15€  + materiaalit alk. 10€. Ilmoittaudu mukaan täällä.

TAITOKURSSIT JOULUKUU 2018

Hopealusikkakoru La 1.12. klo 10-14 Kerää laatikoista ja piirongeista kaikki tarpeettomat hopeiset lusikat ja anna niille uusi elämä korun muodossa! Tässä työpajassa jokainen voi käyttää omaa luovuuttaan ja tehdä juuri omannäköisiä koruja itselleen tai lahjaksi. Työstettävät lusikat on toimitettava Taitokeskus Ouluun, viikkoa ennen kurssin ajankohtaa esikäsittelyä varten. Enintään 5 lusikkaa/osallistuja. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Kurssin ohjaaja Annukka Pitkänen. Hinta: 35€/jäsenhinta 30€ + materiaalit alk. 15€. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Kirjottu Rakkaus La 8.12. ja la 15.12. klo 10-14 Kirjo kauneimmat muistosi kankaalle. Tuo valokuva tai vaikka lapsen piirustus mukaasi ensimmäisellä kerralla, siirrämme kuvan kankaalle ja lisäämme kuvaan kirjonnan avulla yksityiskohtia ja tunnelmaa. Kahden kerran kurssi. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Hinta: 40€/jäsenhinta 35€  + materiaalit alk. 10€. Ilmoittaudu mukaan täällä.

lasihimmeli

Lasihimmeli To 13.12. klo 15-19 Himmelin valmistaminen voi parhaimmillaan olla rauhoittavaa ja meditatiivista! Tule mukaan tälle rentouttavalle kurssille, jolla voit valmistaa upeat lasiset himmelit jouluksi omaan  kotiin tai lahjaksi ystäville. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Hinta: 20€/jäsenhinta 15€  + materiaalit alk. 15€. Ilmoittaudu mukaan täällä.

JOULUPAJAVIIKKO Ma 17.-to 20.12. aloitukset päivittäin klo 12 ja 15 Kirjontaa minikehyksessä, lasiamppelin ja lasihimmelin valmistusta. Ei ennakkoilmoittautumista. Sopii sekä aloittelijoille että osaajille. Tarvikepaketin hinnalla.

 

KURSSIEN ILMOITTAUTUMISET JA MAKSUT

Kurssille osallistumisesta voi tehdä varauksen Johanna Lumilalle: p. 040 515 6100 (puhelinilmoittautumiset ma–pe kello 10–16) johanna.lumila(a)taitopohjoispohjanmaa.fi tai tällä lomakkeella. Voit myös varata paikkasi kurssille Taito Shop Maakarissa (p. 040 352 2082 ma–pe kello 10–18, la 10–15).

Ilmoittaudu kursseille etukäteen. Lauantaina järjestettäville kursseille ilmoittautuminen edeltävänä maanantaina kello 14 mennessä ja torstaina järjestettäville kursseille viimeistään edeltävänä perjantaina kello 16 mennessä.  Kurssilaiset otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Taitokurssien alaikäraja on 15 v., mikäli kyseessä muu kuin lapsi-aikuinen-kurssi. Aikuisen seurassa alaikäraja 7 v.

Peruuttaminen tulee tehdä viimeistään viikko ennen kurssin ilmoitettua alkamispäivää. Mikäli peruuttamista ei tehdä tai se tehdään myöhemmin kuin edellä on mainittu peruuttamisesta, koko kurssimaksu veloitetaan.  Jos kurssi ei toteudu esim. vähäisen osallistujamäärän vuoksi, ilmoitamme siitä osallistujille etukäteen.

Haluatko jatkossa saada sekä kurssikalenterin sähköisesti että uutisia toiminnastamme? Liity postituslistallemme täällä, niin saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen, jossa kerromme tulevista tapahtumista sekä Taito Shop Maakarin tarjouksista. Kurssikalenteri julkaistaan kaksi kertaa vuodessa ja lähetämme sen postituslistalla oleville elokuun ja tammikuun alussa. Liity nyt ja pysyt menossa mukana!