Oulun kurssien ilmoittautumislomake

Tämän lomakkeen kautta voit ilmoittautua kaikille Taitokeskus Oulun kursseille. Muista ilmoittaa kurssin nimi sekä kurssin alkamisajankohta. Jos kurssilla on useampia vaihtoehtoja, toivomme, että ilmoittaisit myös valmistettavan kurssituotteen. Näin nopeutat tiedonkulkua. Kuittaamme kaikki ilmoittautumiset sähköpostilla. Varmista, että saat meiltä viestin viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. HUOM! Ilmoittauduthan lauantaisin järjestettäville kädentaitojen lyhytkursseille viimeistään kurssilauantaita edeltävänä maanantaina kello 14 mennessä tai kurssitorstaina viimeistään edeltävänä perjantaina kello 16 mennessä.

HUOM! Taitokurssien alaikäraja on 15 v., mikäli kyseessä muu kuin lapsi-aikuinen-kurssi. Aikuisen seurassa alaikäraja 7 v.

Halutessasi voit ilmoittautua Oulun kursseille myös numeroon 040 515 6100 (puhelinilmoittautumiset ma–pe kello 10–16) tai sähköpostilla osoitteeseen johanna.lumila(a)taitopohjoispohjanmaa.fi. Voit myös varata paikkasi kurssille Taito Shop Maakarissa (p. 040 352 2082 ma–pe kello 10–18, la 10–14).

*Nimi:

*Osoite:

*Sähköposti:

*Puhelin:

*Kurssin nimi:

Kurssi alkaa:

Muista täyttää tähdellä * merkityt kohdat