Konstilan lasten ja nuorten 
käsityö- ja muotoilupajat 2017–2018

Taito Pohjois-Pohjanmaa ry sekä Kulttuuritalo Valve tarjoavat yhteistyössä lukuvuosittain 4–12–vuotiaille lapsille ja nuorille käsityö- ja muotoilupajoja. Pajoissa tutustutaan, suunnitellaan ja valmistetaan visuaalisen ilmaisun kautta monimuotoisia ja persoonallisia tuotteita. Kerran viikossa kokoontuvat kädentaitoryhmät sopivat sekä tytöille että pojille. Pajoissa maalataan, huovutetaan, virkataan, neulotaan, rakennetaan pienoismalleja, muotoillaan savesta, ommellaan, värjätään lankoja, kuvioidaan kangasta, sisustetaan, tuunataan, tehdään koruja, rautalankatöitä, lamppuja, paperia ym. käsitöitä. Opetukseen osallistuminen ei edellytä kädentaitotekniikoiden osaamista, uteliaisuus ja innokas mieli riittävät. Lukuvuoden teemana on PISTOKSISSA, joka antaa työskentelyyn viitteellisen, mutta luovan taustan.

Kevätlukukauden 2018 opetukset alkavat viikolla 5. Ryhmät kokoontuvat Kulttuuritalo Valveen Konstilassa ja Taitokeskus Oulun tiloissa. Katso tästä opaskartta kurssipaikoille.

NÄPPÄRÄT (4-6 –vuotiaat)

Tutustutaan visuaalisen ilmaisun peruskäsitteisiin, -väreihin ja -muotoihin sekä käsityön perustekniikoihin. Lapset pääsevät alusta asti itse suunnittelemaan visuaalisen ilmeen työhönsä ja tekemään persoonallisia, omannäköisiä käsitöitä. HUOM! Näppärät-ryhmä kokoontuu Taitokeskus Oulussa, Rautatienkatu 11 B.
Näppärät  tiistaisin 17.30-18.30 

65€/lukukausi +materiaalimaksu (n. 35)

LUOVAT (7-9 –vuotiaat)
Käsinompelua ja muita käsityön perustekniikoita jo hieman osaavien ryhmä, jossa lapset pääsevät tutustumaan käsityön ja muotoilun maailmaan perusteita pidemmälle. Töiden lähtökohtana on lapsen oma maailma ja mielikuvitus. HUOM! Luovat-ryhmä kokoontuu Kulttuuritalo Valveella.
Luovat  keskiviikkoisin 17-18.30 

100€/lukukausi +materiaalimaksu (n. 35€) 

TAITURIT (10-12 –vuotiaat)
Kädentaidoissa jo pidemmälle edenneiden ryhmä, jossa lapset suunnittelevat ja valmistavat itse vaativampia tuotteita. Käsityöllisen prosessin vaiheet opitaan pitempikestoisten tekemisten aikana. HUOM! Taiturit-ryhmä kokoontuu Kulttuuritalo Valveella.
Taiturit  keskiviikkoisin 18.45-20.15 

100€/lukukausi +materiaalimaksu (n. 35€) 

Jokaiseen ryhmään on paikkoja rajoitettu määrä, joten ilmoitathan mahdollisimman pian lapsenne halukkuudesta osallistua. 

Lasten ja nuorten käsityö- ja muotoilupajojen lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Johanna Lumila, johanna.lumila(a)taitopohjoispohjanmaa.fi
040 515 6100 (puhelinilmoittautumiset ma–pe kello 10–16) tai ilmoittautuminen tämän lomakkeen kautta

 

Animaatio