Lasten jokaviikkoiset kädentaitopajat Oulussa

lapset

Ilmoita lapsesi mukaan käsityö- ja muotoilupajoihin, jossa opetellaan suunnittelemaan ja valmistamaan persoonallisia, mielikuvituksellisia ja opettavaisia käsitöitä! Tiedustele vapautuneita paikkoja! Syksyn 2017 viikoittaiset pajat aloittavat viikolla 36.

Lasten ja nuorten käsityö- ja muotoilupajojen lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Johanna Lumila, johanna.lumila(a)taitopohjoispohjanmaa.fi
040 515 6100 (puhelinilmoittautumiset ma–pe kello 10–16) tai ilmoittautuminen tämän lomakkeen kautta

NÄPPÄRÄT (4-6 –vuotiaat)

Tutustutaan visuaalisen ilmaisun peruskäsitteisiin, -väreihin ja -muotoihin sekä käsityön perustekniikoihin. Lapset pääsevät alusta asti itse suunnittelemaan visuaalisen ilmeen työhönsä ja tekemään persoonallisia, omannäköisiä käsitöitä. HUOM! Näppärät-ryhmä kokoontuu Taitokeskus Oulussa, Rautatienkatu 11 B.
Näppärät  tiistaisin 17.30-18.30. 65€/lukukausi +materiaalimaksu (n. 35€)

LUOVAT (7-9 –vuotiaat)
Käsinompelua ja muita käsityön perustekniikoita jo hieman osaavien ryhmä, jossa lapset pääsevät tutustumaan käsityön ja muotoilun maailmaan perusteita pidemmälle. Töiden lähtökohtana on lapsen oma maailma ja mielikuvitus. HUOM! Luovat-ryhmä kokoontuu Kulttuuritalo Valveella.
Luovat  keskiviikkoisin 17-18.30. 100€/lukukausi +materiaalimaksu (n. 35€) 

TAITURIT (10-12 –vuotiaat) Kädentaidoissa jo pidemmälle edenneiden ryhmä, jossa lapset suunnittelevat ja valmistavat itse vaativampia tuotteita. Käsityöllisen prosessin vaiheet opitaan pitempikestoisten tekemisten aikana. HUOM! Taiturit-ryhmä kokoontuu Kulttuuritalo Valveella.
Taiturit  keskiviikkoisin 18.45-20.15. 100€/lukukausi +materiaalimaksu (n. 35€) 

Jokaiseen ryhmään on paikkoja rajoitettu määrä, joten ilmoitathan mahdollisimman pian lapsenne halukkuudesta osallistua.