Taitokeskuksissa riittää koettavaa ja nähtävää joka päivä!

Olet lämpimästi tervetullut Taito Pohjois-Pohjanmaan taitokeskuksiin.
Taitokeskuksissa pääset tekemään ihan itse ja nauttimaan kättesi töistä!
 

Haluatko tietoa taitokeskusten ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista? 
Jos haluat, liity yhdistyksemme postituslistalle täällä!

Kangaspuilta kaunista kotiin ja ylle
Taitokeskuksissa voit esimerkiksi kutoa kangaspuilla ammattilaisten ohjauksessa, valmiisiin loimiin. Kutomossa voi edullista päivämaksua (yhdistyksen jäsenet 4 €, muut 7 €) vastaan kutoa mattoja, liinoja sekä muita tekstiilejä loimitarjonnan mukaan. Taitokeskuksissa on paljon erilaisia loimia, joihin voit suunnitella ja kutoa itsellesi sopivan tekstiilin sinulle sopivana aikana, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kysy myös mahdollisuutta tehdä ihan oma loimi juuri sinun tarpeisiisi – autamme mielellämme! Sinulla ei tarvitse olla kudonnasta aiempaa kokemusta. Ohjaajamme neuvovat ja auttavat kaikissa kudontaan liittyvissä asioissa.

 

 kutomo
 kurssilla  


Kädentaitokursseilta rentoutusta
Käsityö hellii ja hoitaa, käsitöiden teko virkistää. Hyvässä seurassa rentoutuu ja oppii uusia taitoja tai verestää vanhoja. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi taitokeskusten monipuolisille kädentaitokursseille! Kädentaitojen lyhytkursseja taitokeskuksissa järjestetään säännöllisesti. Taitokeskus Oulun ajantasaisen kurssiohjelman näet täältä ja Taitokeskus Kuusamon kurssiohjelman löytyy täältä. Taitokeskusten kurssihinnat sisältävät ohjauksen ja materiaalit. Muistathan, että kurssimallit ja -tuotteet ovat mallisuojattuja, niiden kaupallinen kopiointi ja valmistus on kiellettyä.

Räätälöidyt kurssit

Taitokeskukset järjestävät kursseja myös tilauksesta ryhmille. Kokoa oma kurssiporukka ja tule kokemaan tekemisen iloa taitokeskukseen. Kädentaitokurssi taitojen talossa on mainio idea esimerkiksi työyhteisöille sekä polttari- ja kaveriporukoille!

Oulun tilauskursseista voi kysyä lisää Johanna Lumilalta, 040 515 6100 (tiedustelut ma–pe
kello 10–16) tai sähköpostilla
johanna.lumila(a)taitopohjoispohjanmaa.fi. Taitokeskus Kuusamon tilauskursseista lisätietoja saa numerosta 040 162 0262 tai kuusamo(a)taitopohjoispohjanmaa.fi

 

 Virkattu kartio
 lasten_tyot  


Taitokeskukset kaikenikäisille

Muistathan, että myös lapset ja nuoret ovat lämpimästi tervetulleita taitokeskuksiin! Taitokeskukset ovat nuoremmillekin sukupolville hyvä paikka nähdä ja oppia perinteisiä käsityötaitoja. Taitokeskus Oulu järjestää lasten ja nuorten käsityö- ja muotoilupajoja yhteistyössä Oulun kaupungin Kulttuuritalo Valveen kanssa. Alkukesästä Taitokeskus Oulu tarjoaa myös lasten kesäkudontapajoja sekä lasten kädentaitopajoja. Myös Taitokeskus Kuusamolla on koululaisille räätälöityjä kesäkursseja.


Taito Shopit ja tarvikemyymälät

Taitokeskuksista saat myös materiaalit ja tarvikkeet käsitöihisi. Taitokeskus Kuusamon tarvikemyynnistä voit ostaa esimerkiksi kudontamateriaaleja. Taitokeskus Oulun yhteydessä sijaitsee Taito Shop Maakari, jonka valikoimista löytyy materiaaleja muun muassa neulontaan, kudontaan, huovutukseen, virkkaukseen, kankaanpainantaan, paperinaruihin sekä puukontekoon. Taito Shop Maakarissa myydään myös kotimaisia, käsi- ja pienteollisesti valmistettuja lahja-, sisustus- ja tuliaistuotteita sekä asusteita ja vaatteita.

 

 _MG_5391

 

Jäsenelle etuja
Haluatko liittyä jäseneksi käsityön harrastajien iloiseen ja taitavaan joukkoon? Kuka tahansa kädentaidoista kiinnostunut harrastaja tai pohjoispohjalaisen käsityön arvostaja on tervetullut Taito Pohjois-Pohjanmaan jäseneksi maksamalla 28 euron vuotuisen jäsenmaksun. Jäsenyys on voimassa liittymisvuoden ajan. Jäsenenä olet mukana sitä joukkoa, joka edistää käsityötä taitona ja elinkeinona Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa.
Jäsenetuna vuonna 2018 saat:
– kutoa kangaspuilla ohjatusti (4 € / pvä Oulu, 3 € / pvä Kuusamo)
– alennuksen kurssimaksusta 5 € 
– kaikista normaalihintaisista materiaali- ja tuoteostoista 5 % alennuksen (ei koske tilaustuotteita eikä tilausmateriaaleja)
– Taito-lehden edulliseen jäsenhintaan

Parhaiten hyödynnät jäsenyyden liittymällä yhdistyksemme postituslistalle, näin saat myös ajankohtaista tietoa tapahtumista suoraan sähköpostiisi. Postituslistalle voit liittyä täällä.