Liity Taito Pohjois-Pohjanmaa ry:n jäseneksi

Kuka tahansa kädentaidoista kiinnostunut harrastaja tai pohjoispohjalaisen käsityön arvostaja on tervetullut Taito Pohjois-Pohjanmaan jäseneksi maksamalla 28 euron vuotuisen jäsenmaksun. Jäsenyys on voimassa liittymisvuoden ajan, ja se tuo mukanaan muun muassa mukavia tapahtumia sekä jäsenkursseja. Jäsenenä olet mukana sitä joukkoa, joka edistää käsityötä taitona ja elinkeinona Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa.

Liittymällä Taito Pohjois-Pohjanmaa ry:n jäseneksi saat:
(jäsenetujen saamisen edellytys on maksettu jäsenmaksu, joka on 28 € / kalenterivuosi)

– kutoa kangaspuilla ohjatusti (4 € / pvä Oulu, 3 € / pvä Kuusamo)
– alennuksen kurssimaksusta 5 €
– kaikista normaalihintaisista materiaali- ja tuoteostoista 5 % alennuksen (ei koske tilaustuotteita eikä tilausmateriaaleja)
– Taito-lehden edulliseen jäsenhintaan
Lisätiedot Taito Shop Maakarista, p. 040 352 2082.

Haluan liittyä
Taito Pohjois-Pohjanmaa ry:n jäseneksi:

*Etunimi:

*Sukunimi:

*Postiosoite:

*Postinumero:

*Postitoimipaikka:

*Sähköposti:

*Puhelin:

*Taitokeskus jonka toimintaan haluan liittyä (Kuusamo tai Oulu):

Muista täyttää tähdellä * merkityt kohdat

Kun olet täyttänyt liittymislomakkeen, tilaathan myös Taito Pohjois-Pohjanmaa ry:n uutiskirjeen. Näin saat ajankohtaista tietoa yhdistyksemme tapahtumista suoraan sähköpostiisi! Uutiskirjeemme voit tilata täällä.