Elämysten käsityökesä Oulun Taito Shopissa ja taitokeskuksessa!

Etsitkö käsityökohteita kesälomamatkallesi?

Vietätkö aikaasi kesällä Oulussa vai piipahdatko vain? Oli miten oli, Oulun rautatieasemalla sijaitseva Taito Shop tarjoaa käsityöelämyksiä kesän parhaimpana sesonkina. Kesäsesonki käynnistyy heti juhannuksen jälkeen ja jatkuu heinäkuun loppuun saakka.

Tutustu elämyksiin alla ja ilmoittaudu mukaan – olet lämpimästi tervetullut!

 

Tervetuloa virkistävien elämysten äärelle!

Aidossa aavetalossa

Aidossa aavetalossa sinua viihdyttää, naurattaa ja pelottaa tosilla tarinoillaan aito kummitusasiantuntija.

Ulkona luot yleiskatseen Kakaravaaran aaveisiin, haamuihin ja varjoihin, joita kummituksiksi kutsutaan. Sisällä Aidossa aavetalossa kurkkaat kummaan nurkkaan (voi aiheuttaa väristyksiä) ja laskeudut alhaiseen tyrmään (voi aiheuttaa vielä enemmän väristyksiä). Matkan varrella tutustut luovaan suomalaiseen, mutta ole varovainen…

Tutustumiskierrokset heinäkuun jokainen torstai klo 15.30. Hinta aikuisille on 20€ ja lapsille 14€.

Varaa paikkasi: Aidossa aavetalossa tutustumiskierros

 

 

Lovi workshop

Päästä sisäinen taiteilijasi valloilleen LOVI työpajojen parissa tänä kesänä! LOVI tuotteita on mahdollista maalata vesivärein ja ne kasataan käsin hyödyntäen nerokasta liitostekniikkaa. Valmis tuote on yksilöllinen, kolmiulotteinen hahmo tai koriste, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Tuotteita on mahdollista lähettää myös muistamisen muodossa läheisille. LOVI työpajaelämykset ovat itseohjautuvia ja sopivat kaiken ikäisille. Tule viettämään vapaa-aikaa perheesi tai ystävien kanssa käsillä tehden! Samassa rakennuksessa sijaitsevasta Lovin tehtaanmyymälästä löydät laajan valikoiman kesän parhaimpia tuliaisia. Workshopit järjestetään lauantaina 3.7. ja 17.7. klo 10 ja 12. Hinta 20€/hlö.

Varaa paikkasi: Lovi Workshop Oulun Taito Shopissa

 

Rentoudu ja nauti!
Usein pienet asiat, kuten rentoutuminen käsin kudottujen mattojen ja tyynyjen sylissä ja kahvin nauttiminen käsin dreijatuista kahvikupeista tuovat hyvän olon ja jäävät mieleen. Kutsumme sinut viihtymään, rentoutumaan ja nauttimaan!
Paistamme tuoreet voisilmäpullat päivittäin, kahvin keitämme Porvoossa käsin paahdetusta, täällä juuri jauhetuista kahvipavuista. Meiltä löydät myös tuoreet, täytetyt ruisleivät, croissantit ja leivokset sekä tietysti parhaat, oululaiset tuliaiset.

Taito Shop, Kahvila Hanna ja Lovi tehtaanmyymälä on avoinna ma-pe klo 10-17 ja la 10-14

Tutustu elämykseen täällä ja ilmoittaudu mukaan: Kahvihetki oululaisen designin ympäröimänä

 

Taito Shopit ympäri Suomen tarjoavat mieleenpainuvia elämyksiä aidon suomalaisen kulttuuriperinnön, käsityön äärellä. Oletko jo käynyt esim. Mikkelin Kenkäverossa tai Joensuun Taitokorttelissa?

Tutustu kohteisiin ja löydä omat tutustumiskohteesi: taitoshop.fi