Käsittämätön käsityö -tapahtuma la 3.9.2022 klo 10-16

Lauantai 3.9.2022 klo 10–16
BusinessAsema, Hallituskatu 36, 90100 Oulu

Tule mukaan tapahtumaan, jossa näet ja koet tämän päivän kässän monet puolet ja josta jokainen voi saada mukaansa jotain itsetehtyä. Jos ei muuten, niin ostamalla tapahtumassa mukana olevilta käsityöyrittäjiltä!

Käsittämätön käsityö -tapahtuma järjestetään Oulun BusinessAsemalla 3.9.2022 klo 10–16 ja se on osa Oulun Päivien ohjelmaa. Tapahtuma pitää sisällään innostavia työpajoja ja osallistavaa tekemistä, mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä ihania käsintehtyjä tuotteita suoraan käsityöyrittäjiltä. Vapaa pääsy!

MUKANA OLEVAT MYYJÄT  

Tapahtumassa mukana olevien käsityöyrittäjien osaaminen ja mukanaan tuomien käsityötuotteiden monipuolisuus on käsittämättömän laaja! Myyntipisteiltä voit löytää esimerkiksi vaatteita, monenlaisia koruja, käsinvärjättyjä lankoja, kaavoja, keramiikkaa ja sisustustuotteita, jotka kaikki ovat taidolla ja käsin tehty Pohjois-Suomessa.

Kaavastudio Ainoa
Sailukkka
REteen disain
Halla Arctica / Halla Lasermerkkaamo
Saran Korut
Sagawool
Kudokko
Lorupussin Koru
Design Ateljee Seija Mällinen
SirpaRaitimo Art
Mun koru
SOPU Design
KK Woodwork
Ateljee Vasili Reskalenko
Sinitta Craft
Pinjo design
Käsityötä by Alisa Hägg
Sulo Yarn Shop  peruuntui sairastumisen vuoksi
Lilla Ilona
Venka&Vinka
Taito Shop Oulu

FAB LABIN NEULEMERKKITYÖPAJA 

Tule tutustumaan BusinessAseman digitaalisen valmistuksen työtilaan Fab Labiin ja pääset tekemään laser-leikkurilla oman neulemerkkisi! Merkillä voit viimeistellä myös muunkin rakkaan käsityösi. Fab Labin työpaja on maksuton ja työpajan aloitukset ovat puolen tunnin välein klo 10–12 ja 12.30–15.30.

NEULEPYSÄKKI  

Neulepysäkillä voit istahtaa oman neuleesi ääreen tai tulla oppimaan villasukan neulonnan saloja. Miten sukan voi neuloa kärjestä aloittaen tai mitä tarkoittaa magic loop?

Neulo perinnesukkaa uudella tavalla; saat meiltä mukaasi perinteisen sukkamallin ohjeen, jonka parissa pääset harjoittelemaan myös lyhennettyjä kerroksia ja tiimalasikantapäätä.

Neulepysäkillä tutustutaan:

klo 11 Villasukan aloitus kärjestä – silmukoiden luominen turkkilaisella tavalla

klo 13 Tiimalasikantapää ja lyhennetyt kerrokset

klo 15 Neuleen päättely tubular bind off-tekniikalla

Taito Pohjois-Pohjanmaan neulepysäkki on avoinna koko tapahtuman ajan, klo 10–16.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä BusinessOulu ja Taito Pohjois-Pohjanmaa.