Kurssit

Luovaa tekemistä kädentaitojen parissa! Monelle kiireiselle ihmiselle käsillä tekeminen on tapa rentoutua ja voi olla lukuisista harrastuksista se kaikista rakkain. Käsityöaktiivit kertovat, että käsitöiden tekeminen rentouttaa, tyhjentää pään ajatuksista ja on parhaimmillaan lähes meditatiivinen kokemus.

Virkkaaminen, neulominen, kirjominen, kudonta, maalaaminen kokoavat taitokursseilla useat sukupolvet yhteen, ja näillä kursseilla on mahdollista oppia jokin uusi kädentaitotekniikka tai kerrata jo jotain opittua.

Tervetuloa Taitokeskus Kuusamon ja Oulun kursseille, opettelemaan jokin vanha, jokin lainattu ja jokin uusi taito! Tulevana syksynä valmistamme vanhalla tekniikalla lautanauhoja, perinnehimmeleitä ja Luotolaisia. Painamme kangasta käyttötekstiileihin sekä tarjottimiin ja punomme verkkoa kevyeen kassiin. Maailmalta lainatun tekniikan avulla tuftaamme tyynynpäällisiä ja seinätekstiilejä ja täysin uutta on yhdistää solmeilua ja kudontaa. Tutustu tarjontaamme, ilmoittaudu mukaan suosituille kursseillemme ja opi uusi käsityötaito.

PÄIVITÄMME SYKSYN 2019 TAITOKURSSIT HEINÄKUUSSA.

HEINÄKUUSSA AVATUVAT MYÖS ILMOITTAUTUMIS-SIVUT JA VOIT ILMOITTAUTA MUKAAN SINUA KIINNOSTAVILLE KURSSEILLE. HYVÄÄ KESÄÄ!

Kurssit Oulussa Kurssit Kuusamossa