Kurssit

Kohdataan Käsityön äärellä! 

Käsitöiden tekeminen, joko työkaluja käyttämällä tai käsin muotoilemalla on ajatuksen ohjaamaa toimintaa. Ideoimalla, suunnittelemalla, tiedon hankinnalla ja käsin valmistettavan työn toteuttamisella, pistämme aivonystyrämme liikkeelle, opimme jotain uutta ja tuotamme samalla hyvää mieltä itsellemme. Ja jokainen meistä tarvitsee säännöllisesti annoksen mielihyvää kaiken kiireen ja vilkkaan elämänmenon keskellä. Seuraavilla sivuilla on jälleen laaja valikoima kursseja ja tapahtumia ja toivomme, että innostaisimme sinutkin osallistumaan toimintaamme! Ja tiesithän, että liittymällä yhdistyksemme jäseneksi, olet mukana edistämässä käsityötä taitona ja elinkeinona Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa.

 

Kurssit Oulussa Kurssit Kuusamossa


Oulu

Taitokurssit tammikuu 2020 - Oulu

 • Luotolainen Tikkuri ma 27.1. – 18.5. klo 16-19

  Hailuotolainen Tikkuri; Pohjois-Pohjanmaan ylpeyden aihe ja osa suomalaista elävää kulttuuriperintöä! Osallistu kurssille, jonka aikana valmistat upean arvokkaan perinneneuleen itselle tai lahjaksi rakkaalle perheenjäsenelle tai ystävälle. Ohjaajan opastuksella neulominen on tehty helpoksi.

  Huom! Kurssiosallistujalla tulee olla perustaidot sekä neulonnasta että virkkauksesta.

  Aloitus ma 27.1. klo 16-19, jolloin luomme silmukat ja aloitamme miehustan neulomisen. Seuraavilla kurssikerroilla ”västäräkin” neulontaa, olkasaumojen yhdistämistä, hihan silmukoiden poimintaa ja kauluksen neulontaa. Kokoontumiset maanantaisin seuraavasti 27.1., 24,2., 23.3. kurssikerta peruttu poikkeustilanteen vuoksi, 27.4. ja 18.5. klo 16-19

  Viiden kerran kurssi. Ilmoittaudu mukaan. Mukaan ehtii matkan varrellakin!

  Hinta: 150€ / Jäsenhinta: 145€ / hinta sis. materiaalit ja ohjauksen yhteensä 20 h.

Taitokurssit toukokuu 2020 - Oulu

 • Virkkauskoulu aloitus ma 4.5. klo 15-20

  Mitä tehdä kun virkkaus ei onnistu tai ohjeen lyhenteet ja teksti ei ”aukea”?

  Kolmen kerran kurssi, jonka aikana opetellaan mitä tarkoittaa mm virkkauslyhenteet kjs, ks, krs, p, pp, ps ja valmistetaan jokin virkattu tuote ohjetta seuraten.

  Hinta: 50€ + materiaalit. Voit tuoda omat materiaalit tai hankkia ne Lankavan Pop Upista Taito Shopissa.

 • Makrameen uudet mallit to 7.5. klo 15-20

  Luo taidetta seinällesi solmeilemalla! Valittavanasi on 3 erikokoista ja -näköistä mallia. Mallit ovat esillä Oulun Taitokeskuksessa. Mahdollisuus myös oman mallin suunnitteluun.

  Kerro väritoiveesi ilmoittautumisen yhteydessä.

  Hinta: 60-70€ / Jäsenhinta: 55-65€ / sis. materiaalit.

 • Tarjotin painamalla la 9.5. klo 10-15

  Uusi kurssi Oulun Taitokeskuksessa!

  Maalataan tai painetaan kankaalle itse suunnittelema kuva. Kangas lähetetään eteenpäin suomalaiseen yritykseen, joka laminoi kankaan tarjottimeen. Lopputuloksena saat laadukkaan viilutarjottimen. Tämä on mainio persoonallinen ja kestävä tuote joka kotiin!

  Hinta: 55€ / Jäsenhinta: 50€

 • Tuftaus 1 / to 14.5. klo 15-20

  Oxford Punch Needle -neulalla maalaat langalla kuvia kankaalle! Asiakkaidemme suosikkikurssi, jolla opit tuftauksen perusteet.

  Valmistetaan tyyny, seinätekstiili tai -taulu.

  Hinta: tyyny 59€, seinätekstiili 50€ tai taulu 50€ / Jäsenhinta: -5€/kurssituote.

 • Tuftaus 1 / la 16.5. klo 10-15

  Oxford Punch Needle -neulalla maalaat langalla kuvia kankaalle! Asiakkaidemme suosikkikurssi, jolla opit tuftauksen perusteet.

  Valmistetaan tyyny, seinätekstiili tai -taulu.

  Hinta: tyyny 59€, seinätekstiili 50€ tai taulu 50€ / Jäsenhinta: -5€/kurssituote.


Kuusamo

Taitokurssit toukokuu 2020 - Kuusamo