Ilmoittaudu käsityö­kursseillemme!

Ilmoittaudu mukaan kaikille Taito Pohjois-Pohjanmaa ry:n kursseille.

Muut ilmottautumistavat Lisätietoa ilmoittautumiseen


Muut ilmottautumistavat

Oulu

Kurssille ilmoittautuminen Johanna Lumila p. 040 515 6100 (ma–pe klo 10–16) tai s-posti johanna.lumila(a)taitopohjoispohjanmaa.fi.

Kuusamo

Kurssille ilmoittautuminen Aija Jaakkola p. 040 162 0260 (ma-to 8.30-12.00 ja 12.45-17.00 ja pe 8.30-12.00 ja 12.45-15.00.) tai s-posti kuusamo(a)taitopohjoispohjanmaa.fi


Lisätietoa ilmoittautumiseen

Kurssin maksu ja vahvistus

Maksu suoritetaan kurssipaikalle kurssipäivänä. Kuittaamme vahvistetun ilmoittautumisen sinulle sähköpostilla. Varmista, että olet saanut meiltä vahvistusviestin viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautumisaika päättyy viikkoa ennen kurssin alkamisajankohtaa. Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Ikäraja kursseille

Kädentaitokursseille itsenäisesti osallistuvien alaikäraja on 15 vuotta. Aikuisen seurassa osallistuvien  lasten alaikäraja on 4 vuotta.

Peruuttaminen

Peruuttaminen tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin ilmoitettua alkamispäivää. Mikäli peruuttamista ei tehdä tai se tehdään myöhemmin kuin edellä on mainittu peruuttamisesta, koko kurssimaksu veloitetaan. Jos kurssi ei toteudu esim. vähäisen osallistujamäärän vuoksi (alle 8 henkilöä), ilmoitamme siitä osallistujille etukäteen.