Kutomot

Kuusamon ja Oulun Taitokeskusten kutomoissa voit kutoa kodin tekstiilejä ja asusteita valmiin loimitarjonnan mukaan. Otamme mielellämme vastaan myös toiveita erityyppisistä loimista, mikäli sopivaa lointa ei monipuolisesta tarjonnastamme huolimatta löydy. Ohjausta on saatavilla arkisin, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kudonnasta.

Taitokeskusten kangaspuissa ovat loimet valmiina, mutta meiltä on mahdollista myös vuokrata kangaspuut kokonaan omaan käyttöön, jolloin voit laittaa kangaspuihin juuri sinun tarpeitasi vastaavan loimen. Taitokeskus Oulun kutomossa on mahdollista työskennellä omatoimisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kangaspuut ja kudontavälineet ovat käytössäsi Oulussa päivämaksulla 7€/päivä (8€/päivä 1.8.2022 alkaen), yhdistyksemme jäsenille 4€/päivä (5€/h 1.8.2022 alkaen) ja Kuusamossa 3€/päivä (4€/päivä 1.8.2022 alkaen). Lisäksi jokaiselle loimelle on oma metrihinta.

Palveluihimme kuuluvat myös tilausloimet ja kotikäynnit (kankaan rakentamiset, kangaspuiden kokoamiset ja mahdolliset ongelmat kangaspuiden toiminnassa).

Asiantuntijapalvelut (mm. kotikäynnit ja kudonnan opetus): 40 €/h (42€/h 1.8.2022 alkaen).

Palveluihimme kuuluvat myös tilausloimet ja kotikäynnit (kankaan rakentamiset, kangaspuiden kokoamiset ja mahdolliset ongelmat kangaspuiden toiminnassa).

 

Lisätiedot ja kangaspuiden varaus:

Oulu
Taitokeskus Oulu
Kaisa Nivukoski
kudonnan ohjaaja
p. 040 3522 046
taitokeskus(a)taitopohjoispohjanmaa.fi

Kuusamo
Taitokeskus Kuusamo
Aija Jaakkola
kudonnan ohjaaja
p. 040 162 0262
kuusamo(a)taitopohjoispohjanmaa.fi