Suunnittelijahaku lasten ja nuorten neulemallisto

Hei, 

haluaisitko sinä suunnitella meille neuleohjeen? 

Olemme suunnittelemassa lasten ja nuorten neulemallistoa, joka julkaistaan loppusyksystä (lokakuun messuille). Neulemalleista tehdään kuvasto ja tarvikepaketteja. Neulemallit ovat lapasia, pipoja, neulepaitoja, huiveja ym. Voit lähteä mukaan yhdellä tai useammalla ohjeella. 

Lähtökohtana mallistossa on Taito käsityökoulu Pohjois-Pohjanmaan oppilaiden unelmat. Käsityökoulussa on kevään aikana ideoitu muotoja, pintoja, värejä ja  käsityöilmiöitä. Halusimme tähän mallistoon ideoita neuleiden käyttäjiltä itseltään ja ottaa heidät osaksi suunnitteluprosessia. Erityisesti tänä päivänä näemme tärkeäksi sen, että lapset ja nuoret uskaltavat unelmoida ja haluamme antaa unelmille siivet. Luonnollisesti heidät myös mainitaan kuvaston sivuilla. 

Olemme koostaneet oppilaiden ideoista ja unelmista Miro-taulun, johon voit tutustua täällä: 

https://miro.com/app/board/o9J_lG80wXs=/ 

Toivomme sinulta kirjallista hakemusta 30.5.2021 mennessä osoitteeseen toimisto@taitopohjoispohjanmaa.fi 

Hakemuksessa tulisi olla: 

-Luonnos ideastasi. Kuvaile millaisesta neuleesta on kyse, luonnostele ja/tai käytä käsityökoululaisten suunnitelmia kuvalliseen ilmaisuun. Käsityökoulun oppilaat ovat iältään 4-16-vuotiaita. Ohjeessasi ei tarvitse olla kokoja kaiken ikäisille, mutta kerrothan hakemuksessasi mitkä koot, tai montako kokoa, ohjeestasi löytyy. Kerro myös millainen lanka olisi mielestäsi ohjeeseen sopiva (m/g tai tiheys). 

-Yhteystiedot ja palkkiotoive 

Malliston aikataulu: 

30.5.2021 Kirjallisen/kuvallisen hakemuksen viimeinen jättöpäivä 

4.6.2021 Ilmoitukset valituille suunnittelijoille 

23.7.2021 Ohjeiden ja mallikappaleiden palautusten viimeinen jättöpäivä 

26.7.2021 Testineulonnan aloitus. Testineulonnan voi aloittaa omien kanavien kautta (Ravelry tms) aiemminkin, mutta jos testineulonnat tulevat meidän kauttamme, on aikataulu yllä mainittu. 

Ohjeiden aineistot viimeisteltynä 31.8.2021 mennessä.