Talliosake yhteistyössä Taito Pohjois-Pohjanmaa ry

Yhteistyökumppanimme Talliosake tarjoaa tiloja moneen käyttöön.

Tilava ja valoisa Talliosake soveltuu mm. toimitilaksi, harrastustilaksi, varastoksi, autotalliksi ja sijoituskohteeksi. Tiloissa säilytät ilmavasti työvälineitäsi ja työhön keskittyminen on helpompaa omassa rauhassa. Talliosake on mahdollista vuokrata tai ostaa – sen mukaan, mikä on sinulle paras vaihtoehto.

Käsityöyrittäjät ja -harrastajat ovat kasvava ryhmä Talliosakkeen käyttäjissä. Alta voit katsoa tiloissa tällä hetkellä toimivien henkilöiden kuulumisia.

Oulun Limingantullin Talliosakkeesta ei hymyä ja naurua puutu, sillä yhdessä talleista on ehdottomiksi käsityöihmisiksi tunnustautuvan perheen harrastustila. Siskokset ompelevat ja entisöivät, äiti kutoo kangaspuilla ja veli korjaa autoaan – silloin kuin se muilta harrastuksilta talliin mahtuu. Talli on näppärän kokoinen ja palvelee heidän tarkoituksiaan loistavasti. Tilaan rakennettu parvi ja useat pöytätasot mahdollistavat sen, että kaikki voivat tehdä omia juttujaan ja vielä samaan aikaan.

”Me ommellaan kumpikin, niin sitten on kiva tulla ja täällä yhessä ommella. Kyllä tämä välillä on semmonen kokkoontumispaikka, eilen illallakin sitten porukalla istuskeltiin tuolla ylhäällä.”
– Marjo & Mari, siskokset

Oulun Rajakylän Talliosakkeesta löytyy askarteluun ja sisustukseen liittyviä paperituotteita tekevä Aakkoset. Värikkäiden ja laadukkaiden tuotteiden takana on käsityöyrittäjä Marja Gustafsson. Marjan avarassa päätytilassa ei ole puutetta tilasta tai valosta.
Lue lisää:
https://www.talliosake.fi/toimitila-gustafsson

Tampereen Kaukajärven Talliosakkeessa toimii ompelukaavoihin ja -tarvikkeisiin erikoistunut Jujuna. Yritystä pyörittää Jenni Kulmala, jonka ompeluharrastus on muuttunut menestyväksi yritykseksi. Jennin 43 neliön Talliosakkeessa on ompelu- ja toimistotilojen lisäksi ompelutarvikemyymälä.
Lue lisää: https://www.talliosake.fi/toimitila-jujuna/

Heräsikö kysymyksiä? Kysy rohkeasti, Talliosake vastaa!
Joel Virpi, Talliosake

040 356 1805

joel.virpi@talliosake.fi

TARJOUS (Kun hankit nyt tilan Limingantullista tai Oulunlahdesta, saat yhden kuukauden ilmaiseksi 12 kuukauden vuokrasopimuksesta!)

Katso kaikki sijainnit: https://www.talliosake.fi/myydaan/oulu/