Töihin käsityöalalle? Haemme kuntouttavan työtoiminnan vastaavaa ohjaajaa (sosionomia)

Käsityön ohjaaja opettaa virkkausta

Haemme Taito Pohjois-Pohjanmaan Oulun kuntouttavaan työtoimintaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen käsityöstä ja toiminnan kehittämisestä kiinnostunutta SOSIONOMIA, joka toimii kuntouttavan työtoiminnan vastuuhenkilönä.

Työssäsi kohtaat eri elämäntilanteissa olevia, pitkään työttömänä olleita henkilöitä, mutta myös nuoria ja maahanmuuttajia. Tehtäviisi kuuluvat kuntouttavan työtoiminnan suunnittelu työyhteisön tiimissä sekä toteuttaminen ja työskentelyn ohjaaminen niin yksilöllisesti kuin ryhmässä. Vastuuhenkilönä vastaat siitä, että toimintayksikössä on henkilöstö, jonka määrä, koulutus ja tehtävärakenne vastaavat toimintayksikön määrää ja palvelun tarvetta.

Ohjaajan tehtävässä voi menestyä hyvin erilaisella koulutus- ja työtaustalla. Koulutustaustasi tulee olla sosionomi (AMK) ja käsityöalan koulutus tai juuri sinun koulutuksesi, jos perustelet sen hyvin.

Edellytämme:
– soveltuva korkeakoulututkintoa sosiaalialalta ja alan tuntemusta (vähintään yhden vuoden työkokemus palvelun asiakasryhmälle toteutettavasta palvelusta)
– vähintään yhden vuoden kokemus esimiesasemassa työskentelystä tai soveltuvat johtamisopinnot (lähiesimiestyön ammattitutkinto, johtamisen erikoisammattitutkinto tai muu vastaava koulutus) Vaihtoehtoisesti sitoutuminen esimiestyön ammattitutkintoon johtavaan koulutukseen.
– hyviä kohtaamisen taitoja
– asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työotetta
– hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn
– erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

Eduksi katsomme:

– kokemuksen tavoitteellisesta ohjaus-/valmennustyöstä
– käsityön harrastuneisuuden tai koulutuksen alalta
– kehittämisinnon ja joustavuuden

Tarjoamme sinulle:

– innostavan ja kannustavan työyhteisön ja käsityöalan verkoston tuen
– hyvät henkilöstöedut ja työvälineet
– mahdollisuuden kehittyä käsityöalalla
– Neuvonta-alan TES:n mukaisen palkan. Tehtäväryhmä E.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään 1.1.2023, mikäli yhdistys valitaan kuntouttavan työtoiminnan tuottajaksi Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle.

Jätä sähköinen hakemus ja cv ma 17.10.2022 klo 16.00 mennessä elina.seppanen@taitopohjoispohjanmaa.fi

Lisätietoja tehtävästä ja palkkauksesta Elina Seppänen 0403522500.