TULOSSA: Villan ja Langan Lumo -tapahtuma 23.2.2019 klo 10-16

Taito Shopin ja Taitokeskus Oulun Villan ja Langan Lumo -tapahtuma saattaa yhteen blogisti/neulesuunnittelijan, lankojen/villojen värjärin, Suomen johtavan käsityöläisten ammattilehden tuottaja/valokuvaajan, käsityön harrastajat ja käsityön ammattilaiset helmikuussa.

Villapesuohjelman tytötkin osallistuvat tapahtumaan!

Villan ja Langan Lumo -tapahtumassa Taitokeskus Oulu järjestää kehräys- ja kudontakurssin kehrääjä/värjäri Tuulia Salmelan (Louhittaren Luola) ja kudonnanohjaaja Sanna Järvenpään ohjaamina.

Villan ja Langan lumo -kurssi on TÄYNNÄ. ILMOITTAUDU VARAPAIKALLE.

Taito Shopin puolella, Taito-lehden tuottaja Sonja Karlsson, esittelee Taito-lehdessä ilmestyneitä käsityömalleja ja kertoo näiden mallien tekijöistä.

Blogisti ja neulesuunnittelija Soile Pyhänniska tuo tapahtumaan nähtäväksi useita neulemalleja, joita on julkaistu Taito-lehdessä sekä Roosa Nauha -kampanjan yhteydessä.

Osallistu sinäkin tapahtumaan! Järjestämme Villan ja Langan Lumo -kehräys- ja kudontakurssin lauantaina 23.2. klo 10-14! Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan!

Voit seurata Villan ja Langan Lumo -tapahtuman viimeisimpiä käänteitä facebookista täällä

Tapahtuma on osa Kaupunkimme-festivaalia, joka esittelee tuoreita näkemyksiä kestävään kaupunkielämään. Festivaali on avoin kaikille Oulun kohtalosta kiinnostuneille: kaupunkilaisille ja kaupunkikehittämisen ammattilaisille.

Seuraa tiedottelua Kaupunkimme-festivaalin sisällöstä facebookista  tämän linkin kautta