Tuotetilaus

Suojele lähempiäsi ja käytä kasvomaskia!

Nyt voit myös saada nämä Suomessa valmistetut kasvomaskit kotiin kuljetettuna!

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen pääjohtaja Markku Tervahauta suosittelee kankaisten kasvomaskien käyttöä Suomessakin. ”Suosittelen, että kangasmaskia käytetään muiden suojaamiseksi mahdolliselta tartunnalta. Jos haluamme olla vastuullisia aikuisia ihmisiä, voimme tällä toimenpiteellä hidastaa leviämistä”. Voit lukea lisää maskien suosituksista täältä

Kasvomaski ei anna teollisesti valmistetun ja testatun hengityksensuojaimen vertaista suojaa, eikä ole henkilösuojain, mutta auttaa arkipäivän suojautumisessa.

Kasvomaskin käytöstä voi olla hyötyä, mutta muista, että maski ei suojaa koronavirukselta. Paras keino suojautua koronavirusta vastaan on pysyä kotona, pitää ainakin 1-2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pestä kädet vedellä ja saippualla tai puhdistaa ne alkoholipitoisella käsihuuhteella.

Taito Shop Oulun kasvomaski on valmistettu kaksinkertaisesta 100% puuvillakankaasta, on helppo pukea ja kestää laitospesun. Maskia löytyy myös lasten koossa. Lisäksi kotiompelijoille: kuuden kpl:een kasvomaskien tekemispaketteja. Mikäli tilaat lapselle kasvomaskia tai maskien tekemispakettia, kerro siitä LISÄTIEDOT -laatikossa. 

Tilattavat tuotteet:

 • Aikuisen valkoinen kasvomaski kuminauhakiinnityksellä. Yksi koko, mitat: 9 x 23 cm. Hinta 9,80€/kpl
 • Lapsen valkoinen kasvomaski nauhakiinnityksellä. Yksi koko, mitat 7,5 x 21 cm. Hinta 9,80€/kpl. Tuotteen tilaus LISÄTIEDOT -kentän kautta.
 • Kasvomaskin tekemispaketti. Yksi paketti sisältää materiaalit kuuteen (6), valkoiseen kasvomaskiin:  määrämittaan leikatut 100% puuvillakankaat, kuminauhat, ”Kotona käsin tehty 2020” -merkit ja kuvallisen valmistusohjeen. Hinta paketille: 25,90€. Tuotteen tilaus LISÄTIEDOT -kentän kautta.

Tilaa näin: valitse kasvomaskien määrä ja toimitustapa tilauskaavakkeesta. Täytä laskutustiedot ja toimitustapa niille varattuihin kenttiin. Toimitustapoja on kaksi:  postin kautta jakelu tai jos asut 10 km säteellä Oulun rautatieasemalla, voit halutessasi valita toimitustavaksi kotiinkuljetuksen.  Tuotteella ei ole hygieniasyistä johtuen palautusoikeutta.

Huom! Puhdas maski puetaan aina puhtain käsin ja pestään joka käytön jälkeen.

Tilaa tuote

 • Hinta: 9,80 € Määrä:
  (sis. ALV 24 %)
  (sis. ALV 24 %)
 • 0,00 €
 • Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme tarjota kurssejamme sekä palveluitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.