Valtakunnallinen Käsityölauantai 18.1. kello 10-15

Tiesithän, että vuoden 2020 käsityötekniikka on vuoleminen!
Valtakunnallisena Käsityölauantaina 18.1. vuollaan ”nostepinnejä” Oulun Taitokeskuksessa ja jokainen itseään kunnioittavan neulojan tulee omistaa ainakin yksi ”nostepinne”! 😉

Työkalun nimi ”Nostepinne”, tulee norjan kielestä ja tarkoittaa suoraan käännettynä keräpuikkoa. Suomeksi tuttavallisemmin kätevä kerintäpuikko on mainio matkoilla, kun kerijälaitetta ei ole lähettyvillä. Nostepinnellä kerityn langan saa lisäksi juoksemaan kivasti kerän sisältä!
Kerintäpuikko vuollaan puusta vuolupuukolla ja aikaa työskentelyyn kuluu noin 30-60 min. Taitokeskuksessa saat parhaat opit ja kätevät vinkit vuolemiseen.

Kaikille avoin vuolupaja järjestetään klo 10-14.30 Taitokeskuksen kutomossa. Ei ennakkoilmoittautumista. Osallistuminen materiaalimaksulla. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma on osa Oulun Hyvinvointipäivää, joka kokoaa Oulun yritykset ja toimijat tarjoamaan monipuolisen päivän hyvinvointiteemojen parissa.

Tapahtumassa julkaisemme myös @finfrost Minnan Nietos -sukkien ohjeen!

Aloitamme tuolloin yhdessä Minna Sorvala Design:in kanssa yhteisneulonnan eli KAL:in, ja kutsumme sinutkin mukaan osallistumaan neulontahuumaan! Ohjeen Nietos -sukkiin voi hankkia Oulun Taito Shopista ja Ravelrysta alkaen la 18.1.2020!
Lisäksi Louhittaren Luolalta saapuu erä erikoisvärjättyjä Väiskejä värissä Viima, ihan tätä KAL:ia silmälläpitäen 😉 Hyppää messiin! @finfrost @taitoshopoulu @taitoshop @louhittarenluola @taitokeskusoulu @knitlobslair @ravelry
#minnasorvaladesign #nietossukat #kal #neulonta #yhteisneulonta #taitoshopoulu #knitting #käsityölauantai #onnielääkäsityössä #koskaitsetehtyonihanin #oulu #finland #nostepinne #hyvinvointipäivä #oulunhyvinvointipäivä

ps. Taitokeskuksessa on esillä myös kaikki Oulun Taitokeskuksen kevään kurssikauden mallit ja tiedotteet.