Taito Pohjois-Pohjanmaa ry yhdistyksenä

Taito Pohjois-Pohjanmaa ry toimii alueellaan edistäen hyvää oloa ja tarjoten käsityöelämyksiä ja kädentaitojen osaamista elämän eri vaiheissa. Osana valtakunnallista käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry:tä olemme toimineet vuodesta 1907. Haluamme edistää käsityökulttuuria taitona ja elinkeinona. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat luovuus, taito, yrittäjyys ja kestävä kehitys.

Toimipaikkamme sijaitsevat Oulussa ja Kuusamossa.

Keskeiset toimintamuodot:

• kurssi- ja koulutustoiminta
  • kutomopalvelut
  • taiteen perusopetus, lapset ja nuoret
  • kuntouttava työtoiminta
  • käsityömessut
  • näyttelyt ja tapahtumat
  • asiantuntijapalvelut
  • kehittämishankkeet
  • kansainvälinen yhteistyö

Yhdistyksen jäsenyys ja jäsenedut

Taito Pohjois-Pohjanmaa ry:n jäsenenä edistät kanssamme käsityökulttuuria taitona ja elinkeinona. Yhdistyksen jäsenmaksu on 28 euroa vuodessa ja se on voimassa liittymisvuoden ajan. Jäseneksi hakeudutaan täyttämällä sähköinen liittymiskaavake täällä. Kaavakkeen tietojen perusteella saat kotiisi laskun. Jäsenyytesi on voimassa maksusuorituksen päivämäärästä lähtien kyseisen vuoden loppuun.

Taito Pohjois-Pohjanmaa ry tarjoaa jäsenilleen seuraavia etuja. Jäsenenä saat

• kutoa kangaspuilla ohjatusti (4€/päivä Oulu, 3 €/päivä Kuusamo)
  • 5 €:n alennuksen kurssimaksusta
  • kaikista normaalihintaisista materiaali- ja tuoteostoista 5 %:n alennuksen (ei koske tilaustuotteita eikä tilausmateriaaleja).