Liity Taito Pohjois-Pohjanmaa ry:n jäseneksi

Kuka tahansa kädentaidoista kiinnostunut harrastaja tai pohjoispohjalaisen käsityön arvostaja on tervetullut Taito Pohjois-Pohjanmaan jäseneksi maksamalla 28 euron vuotuisen jäsenmaksun. Jäsenyys on voimassa liittymisvuoden ajan, ja se tuo mukanaan muun muassa mukavia tapahtumia sekä jäsenkursseja. Jäsenenä olet mukana sitä joukkoa, joka edistää käsityötä taitona ja elinkeinona Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa.

Jäsenedut

(jäsenetujen saamisen edellytys on maksettu jäsenmaksu, joka on 28 € / kalenterivuosi)

• kutoa kangaspuilla ohjatusti (4 € / pvä Oulu, 3 € / pvä Kuusamo)
  • alennuksen kurssimaksusta 5 €
  • kaikista normaalihintaisista materiaali- ja tuoteostoista 5 % alennuksen (ei koske tilaustuotteita eikä tilausmateriaaleja)
  • Taito-lehden edulliseen jäsenhintaan

Lisätiedot Taito Shop Oulusta, p. 040 352 2082.

• Hinta: 28,00 €
  • Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme tarjota kurssejamme sekä palveluitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

• Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun olet täyttänyt liittymislomakkeen, tilaathan myös alta Taito Pohjois-Pohjanmaa ry:n uutiskirjeen. Näin saat ajankohtaista tietoa yhdistyksemme tapahtumista suoraan sähköpostiisi!